Християнски Портал Тясната Порта

Място за Християнско общение - ( Един Бог , Една вяра , Една църква )

Вход

Забравих си паролата!

Януари 2019

ПонВтоСряЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Календар Календар

Кой е онлайн?

Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула


[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 15, на Пет Мар 07, 2014 8:37 pm

Социални мрежи-Връзки

Социални мрежи:
      facebook.com
      twitter.com
      myspace.com
      netlog.com

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Top posters


Идолът - Църква , Служение ,Пастор и т.н. и т.н.

Share
avatar
moisei
Admin

Брой мнения : 277
Join date : 22.04.2012
Age : 45
Местожителство : гр. Сливен

Идолът - Църква , Служение ,Пастор и т.н. и т.н.

Писане  moisei on Пет Фев 01, 2013 8:13 pm

ИДОЛЪТ- ЦЪРКВА,( СЛУЖЕНИЕ, ПАСТОР и т.н и т.н)
КАКВО МИ ДАДЕ МОТИВ ДА НАПИША ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ КОЯТО СЕ НАДЯВАМ ЧИТАТЕЛИТЕ ДА НЕ Я ПРИЕМАТ КАТО ПОРЕДНОТО РАЗТЯГАНЕ НА ЛОКУМИ ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА ЦЪРКВАТА ?

МИСЛЯ ЧЕ Е МНОГО ВАЖНО ЗА ВСИЧКИ КОИТО ОБИЧАТ ИСТИНСКИ БОГА.

ТА МОТИВЪТ МИ Е ДА СЕ РАЗБЕРЕ ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ, ЧЕ НИКОИ НЯМА ПРАВО ДА ОГРАБВА СЛАВАТА НА БОГА ЗА СЕБЕ СИ И НИКОИ НЕ ТРЯБВА ДА ИЗЗЕМВА ПОВЕЧЕ
АВТОРИТЕТ ОТКОЛКОТО БОГ МУ ДАВА . ЗАЩО СЕ СПРЯХ НА ТОВА .

АНАЛИЗИРАЙКИ ЖИВОТА СИ ДОКОЛКОТО МИ ПОЗВОЛЯВА ПАМЕТТА , СИ ДАДОХ СМЕТКА КОЛКО МНОГО ФАЛШ(БРАК) ИМА В СЛУЖЕНИЕТО МИ В ЦЪРКВАТА, В ЖИВОТА И В ОТНОШЕНИЕТО МИ КЪМ БОГ .

ЗАЩО ?

ПРОСВЕТЛЕН ОТ ЕДНО ПОУЧЕНИЕ АЗ СИ ДАДОХ СМЕТКА КОЛКО ФАЛШИВИ НЕЩА СЪМ ПРАВИЛ В ЦЪРКВАТА. КОЛКО ФАЛШИВИ ПЕСНИ СЪМ ИЗПЯЛ , КОЛКО ФАЛШИВИ МОЛИТВИ СЪМ ОТПРАВЯЛ КЪМ БОГ , КОЛКО ФАЛШИВИ ДУМИ СЪМ ИЗГОВОРИЛ ПРЕД БОГ, КОЛКО ФАЛШИВИ ПРИЯТЕЛСТВА СЪМ СЪЗДАЛ , КОЛКО ФАЛШИВИ БИТКИ СЪМ ВОДИЛ , КОЛКО ФАЛШИВИ ПОКАЯНИЯ СЪМ ИМАЛ И КОЛКО, КОЛКО , КОЛКО ПЪТИ СЪМ ПРАВИЛ НЕЩА НЕ ДА ИЗДИГАМ БОГА А СЕБЕ СИ , НЕ ДА ПРОСЛАВЯМ БОГА А ДА ТЪРСЯ ОЦЕНЯВАНЕТО,ОДОБРЕНИЕТО И ПРИЕМАНЕТО ОТ,, БРАТЯТА И СЕСТРИТЕ“.

СИГУРНО МНОГО ХОРА ЩЕ КАЖАТ:

- (ТОВА ЧЕ ТИ СИ ГО ПРАВИЛ НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ВСИЧКИ СМЕ ТАКИВА)
И ДАНО ДА Е ТАКА НО МНОГО , МНОГО СЕ СЪМНЯВАМ ЧЕ НЯКОИ НЕ СЕ НАМИРА НА ТОВА МЯСТО.

ЗАДАДОХ СИ ВЪПРОСА :

- ГОСПОДИ ЗАЩО СЪМ ГО ПРАВИЛ ТОЛКОВА ПЪТИ , КАКВА Е ПРИЧИНАТА ТОЛКОВА ВРЕМЕ , МАКАР ДА УСЕЩАМ ЧЕ ВСИЧКО Е ФАЛШИВО С МНОГО МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ДА СЕ ПОКЛАНЯМ НА ПАСТОРА , НА СЛУЖЕНИЕТО НА ЦЪРКВАТА ?

КАК ИМ СЕ ПОКЛАНЯМ ЛИ:

- КАТО ПОДКРЕПЯМ ФАЛША ИМ И ГРЕХОВЕТЕ ИМ. МНОГО ОТ НЕЩАТА КОИТО ПРАВИМ СА (ЗА) БОГА- РЕЛИГИЯ ,ТРАДИЦИЯ , А НЕ
(ОТ) БОГА- СВЯТИЯТ БОЖИИ ДУХ.

ПРАВИТЕ ЛИ РАЗЛИКА ?

ДАДОХ СИ СМЕТКА КОЛКО МНОГО СЕ СПЕКУЛИРА С ИМЕТО И АВТОРИТЕТА НА БОГА . ПОМИСЛЕТЕ СИ САМО НА КОЛКО ФАЛШИВИ ВИДЕНИЯ И НА КОЛКО ФАЛШИВИ ИЗЦЕРЕНИЯ СМЕ СВИДЕТЕЛИ И СИ МЪЛЧИМ В ИМЕТО НА БЛАГОТО НА ЦЪРКВАТА И ПАСТОРА

,, ЛОШО НЯМА БОГ СИ ЗАТВАРЯ ОЧИТЕ ТА НИЕ ЛИ СМЕ НАЙ СИЛНИТЕ „.

МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО КАК ПОЧТИ ВИНАГИ НАШИТЕ ВИДЕНИЯ , СЪНИЩА ЧЕ И ПРОРОЧЕСТВА СЕ ПРЕПОКРИВАТ С НАШИТЕ ЖЕЛАНИЯ И СТРЕМЕЖИ. ВЕЧЕ НЯМА ЧОВЕК КОИТО ДА НЕ МИ РАЗКАЖЕ КАКВО БОГ МУ Е ГОВОРИЛ САМО ДЕТО МЪНИЧКО СЕ РАЗМИНАВА СЪС БИБЛИЯТА А СЕ ПОКРИВА ТОЧНО С НУЖДАТА МУ .

НИЩО ЧУДНО БРАТЯ И СЕСТРИ ДА ВИДИМ ГОСПОД И КАТО ГОВОРИТЕЛ ПО НОВИНИТЕ НА ( BTV). ВЕЧЕ СМЕ СТАНАЛИ МАЙСТОРИ И ДА СИ ДЪРПАМЕ СТИХЧЕТА ОТ СЛОВОТО И ДА СИ ГИ НАГЛАСЯМЕ КЪДЕТО И КАКТО НА НАС НИ СЕ ИСКА. НАЛИ ТРЯБВА ДА СМЕ ПРАВЕДНИ.

НЕ МИ СЕ ГОВОРИ ЗА,, ПАСТОРИ“ , ,,ДЯКОНИ“ , ,,АПОСТОЛИ“ ЧЕ ТАМ ПОЛОЖЕНИЕТО Е ТРАГИЧНО . АКО ЗНАЯТ КАКВО ПРАВЯТ И КЪДЕ СЕ НАМИРАТ ЩЕ ПОСЛЕДВАТ ПРИМЕРА НА ЮДА ИСКАРИОТСКИ. НАПРАВИХА ПОЛИТЕ НА ДРЕХАТА СИ ДЪЛГИ , ОБИЧАТ ПЪРВИТЕ МЕСТА ПО СИНАГОГИТЕ И ПОЗДРАВИТЕ ПО ПАЗАРИТЕ , ОЦЕНЯТ ЗЛАТОТО И ДАРОВЕТЕ В ХРАМА ,ПРЕЦЕЖДАТ КОМАРА А КАМИЛАТА ПОГЛЪЩАТ , ПРОЗЕЛИТИ ПРАВЯТ КАТО ОБИКАЛЯТ СВЕТА И ПОСЛЕ ГИ ПРАВЯТ РОЖБИ НА ПЪКЪЛА, ЗАТВАРЯТ НЕБЕСНОТО ЦАРСТВО ЗАЩОТО ТЕ САМИ НЯМА ДА ВЛЯЗАТ. СЛЕПИ ВОДАЧИ, ВАРОСАНИ ГРОБНИЦИ , РОЖБИ ЕХИДНИ.
ПРОЧЕТЕТЕ МАТЕЙ ( 23 ) И МИ КАЖЕТЕ ТЕЗИ КОИТО ИМАТ ОЧИ ДА ВИЖДАТ И УШИ ДА СЛУШАТ НЕ Е ЛИ ЯКО СЛОВОТО НА НАШИЯТ ГОСПОД НЕ НАПРАВИ ЛИ ТОЙ НАЙ ТОЧНОТО ИЗОБЛИЧЕНИЕ БЕЗ ДА ГО Е СТРАХ ЗА ЖИВОТА СИ ?

НЯМА НИЩО НОВО НЕ СЕ ЛИ НАМИРАМЕ НА СЪЩОТО МЯСТО И НИЕ? КАКВО ПРАВИМ , ЗНАЕМ ЛИ НА КАКЪВ БОГ СЛУЖИМ . ПОЗНАВАМЕ ЛИ ДОБРЕ БОГА ИЛИ СИ ДАВАМЕ ОЩЕ МАЛКО ВРЕМЕ ДОКАТО ЗАКОРАВЕЯТ И ЗАТЛЪСТЕЯТ И НАШИТЕ СЪРЦА ?

ЗАДАЙТЕ СИ ВЪПРОСА!

- ЗАЩО БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА Е НА ТОЗИ ХАЛ? НЕ ГОВОРЯ САМО ЗА МАТЕРИАЛНОТО СЪСТОЯНИЕ.

ПОГЛЕДНЕТЕ ДЕЦАТА ПО УЛИЦИТЕ ДА НЕ ГОВОРЯ ЗА ВЪЗРАСТНИТЕ. НАРКОТИЦИ ВЪВ ВСЯКАКВА ФОРМА И ИМЕ , ПРОСТИТУЦИЯ , УБИЙСТВА КАТАСТРОФИ , АБОРТИ , БЕЗРАБОТИЦА , ЗАЕМИ , БОЛЕСТИ , СМЪРТ , СМЪРТ , СМЪРТ. ТВ КАНАЛИТЕ СА БЪКАНИ С ГЛЕДАЧИ, БАЯЧИ , МАГЬОСНИЦИ И Т.Н. ВЪВ ВСЯКО НЕЩО ВИЖДАМЕ НАМЕСАТА НА САТАНА . ЛЪЖЕ , УБИВА И ЗАВЗЕМА ТЕРИТОРИИ А НИЕ СТОИМ И СИ ЧЕШЕМ УШИТЕ И ЕЗИЦИТЕ В ЦЪРКВАТА .

АКО СЪДЪТ ЗАПОЧНЕ ОТ НАС КЪДЕ ЩЕ СЕТНИНАТА НА НЕВЯРВАЩИТЕ ?. НАЛИ НИЕ СМЕ ХОРАТА КОИТО ТРЯБВА ДА ГОНЯТ ДЯВОЛА ?

КЪДЕ СЕ НАМИРАМЕ И КАКВО ПРАВИМ? . ТОВА Е ВЪПРОСА .

ЗНАЕМ ГИ МНОГО ДОБРЕ НЕЩАТА ВЪПРОСА Е- КАКВО ПРАВИМ? ЩЕ ИМАМЕ ЛИ СИЛА И ВЯРА ДА ГО НАПРАВИМ ИЛИ ЩЕ ЧАКАМЕ АДА ДА СЛЕЗЕ НА ЗЕМЯТА?

МОЛЯ ВИ НИКОИ ДА НЕ ВЗЕМА ДУМИТЕ ЛИЧНО ЗА СЕБЕ СИ . ТОВА Е ПРОСТО МНЕНИЕ.    В момента е: Пон Яну 21, 2019 2:51 pm