Християнски Портал Тясната Порта

Място за Християнско общение - ( Един Бог , Една вяра , Една църква )

Вход

Забравих си паролата!

Януари 2019

ПонВтоСряЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Календар Календар

Кой е онлайн?

Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула


[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 15, на Пет Мар 07, 2014 8:37 pm

Социални мрежи-Връзки

Социални мрежи:
      facebook.com
      twitter.com
      myspace.com
      netlog.com

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Top posters


ПЕДЕРАСТИЯТА Е САТАНИНСКИ РИТУАЛ

Share
avatar
moisei
Admin

Брой мнения : 277
Join date : 22.04.2012
Age : 45
Местожителство : гр. Сливен

ПЕДЕРАСТИЯТА Е САТАНИНСКИ РИТУАЛ

Писане  moisei on Пон Сеп 23, 2013 7:34 am

Древните египтяни вярвали че Сет е бог, отговорен за всяко зло и ръководи всеки демон,който чрез "секс магия" задвижва магическите си сили.. Содомията е особено "свещена" за пресъздаване на пълото човешко падение.
Значително висок процент от сатанистите са гей или бисексуалени. Това не е изненадващо.Сатанизма насърчава личната свобода и сексуално изразяване.От сатаниста се очаква да бъде верен на сексуалноста която открива в себе си.
Основен ритуал в езичеството и сатанизма е оргията която цели да унищожи и малкото морал останал в участниците като ги обедини в пълното грехопадение което засилва магическите сили на тъмните духове.Истинските езичници и сатанисти поощряват хомосексуалността,бисексуалността,педофилията,содомията или кръвосмешението.
-Аналния секс е стандарт в такъв ритуал,върховната сатанинска литургия използва анален секс САМО.
-Жертвата е девица,мъж или жена,насила отвлечени и доведени до олтара,която анално се изнасилена от тринадесет първосвещеници. Участниците пеят щастливо като писъците на жертвата изпълват цялата стая.
-Гърлото на жертварта се прерязва,кръвта се пълно в чаши,които се изпива от присъстващите(от тук произтича пълната забрана за пиене на кръв от християни)
-Края на сатанинската меса завършва в обща оргия,която се състои от орален и анален секс.Общото убеждение,че вагинален или орален секс може да се използва в истинска сатанинска литургия е пълна заблуда езическата меса ги съдържа,но върховната сатанинска литургия винаги е бисексуална или изключително хомосексуална.

БИБЛИЯТА ЗА ПЕДАЛИТЕ:
Левит 18:22
"С мъжко да не легнеш като с женско; това е гнусота."
Левит 20:13
"Ако някой легне с мъжко, като с женско, и двамата са извършили гнусота; непременно да се умъртвят; кръвта им да бъде върху тях."
Юда 1:7
Както и Содом, Гомор и околните им градове, които, подобно на тях, се предадоха на блудство и изпадваха в противоестествени пороци { И следваха след чужда плът. Бит. 19:5}*, са поставени за пример като носят наказанието на ВЕЧНИЯ ОГЪН
Римл. 1:26–27
Жените им измениха естествената употреба на тялото в противоестествена. Така и мъжете, като оставиха естественото сношение с женския пол, разпалиха се в страстта си един към друг, като вършеха безобразие мъже с мъже”
I Кор. 6:9–10
„Нито блудниците, нито идолопоклонниците, нито прелюбодейците, нито прелъстителите на юноши, нито хомосексуалистите, нито крадците, нито сребролюбците, нито пияниците, нито хулителите, нито грабителите ще наследят Божието царство”
avatar
aleksa

Брой мнения : 13
Join date : 02.09.2014

Re: ПЕДЕРАСТИЯТА Е САТАНИНСКИ РИТУАЛ

Писане  aleksa on Вто Сеп 02, 2014 1:37 pm

Аз бих добавила към това и храмовата проституция, която е била между мъже и е била задължителна в някои култове ( към древноегипетски богове ,към месопотамски богове ,към вавилонски богове ).За тази цел са имали къщи ,изградеени в храмовите комплекси .Такива се намират в комплексите в египет ,във Баалбек -храма на Ваал ,във Вавилон ,древна Гърция ,както и има описан момент в Библията ,когато е имало смесване на поклонение към идоли ,с поклонение към Йехова и са били построени такива къщи за мъжеложници даже в Храма на Йехова...
avatar
moisei
Admin

Брой мнения : 277
Join date : 22.04.2012
Age : 45
Местожителство : гр. Сливен

Re: ПЕДЕРАСТИЯТА Е САТАНИНСКИ РИТУАЛ

Писане  moisei on Вто Сеп 02, 2014 7:05 pm

aleksa написа:Аз бих добавила към това и храмовата проституция, която е била между мъже и е била задължителна в някои култове ( към древноегипетски богове ,към месопотамски  богове ,към вавилонски богове ).За тази цел са имали къщи ,изградеени в храмовите комплекси .Такива се намират в комплексите в египет ,във Баалбек -храма на Ваал ,във Вавилон ,древна Гърция ,както и има описан момент в Библията ,когато е имало смесване на поклонение към идоли ,с поклонение към Йехова и са били построени такива къщи за мъжеложници даже в Храма на Йехова...

Поздрави !

Ще се радвам ако публикуваш повече информация , относно храмовата проституция .
avatar
aleksa

Брой мнения : 13
Join date : 02.09.2014

Re: ПЕДЕРАСТИЯТА Е САТАНИНСКИ РИТУАЛ

Писане  aleksa on Сря Сеп 03, 2014 2:38 pm

moisei написа:

Поздрави !

Ще се радвам ако публикуваш повече информация , относно храмовата проституция .

Ето какво знам :

"Когато еврейският народ напуска Египет и се заселва в земята на Ханаан (днешна Палестина) през ХІІІ в. пр. Хр., той изповядва монотеизъм - вяра само в един Бог, наречен Яхве. Всички останали народи тогава са многобожници ,включително и египтяните . Култът на ханаанските племена, които са избити или изтласкани от евреите, се води от жреци (кодешим) и жрици (кодешот). Първите практикуват “свещен” хомосексуализъм, а вторите - “свещена” проституция в името на божеството Баал-Пеор ( Ваал-Фегор от “ваал” - господар и “пеор” - отвор) или на богинята на плодородието Ашера. В отделни периоди на идолопоклонство евреите почитат едновременно Яхве и Ашера като небесна двойка. Върху една делва, открита неотдавна в Кунтилет Аджрут (Израел) са изобразени двете божества с надпис: “Яхве Самарийски и неговата [съпруга] Ашера”. Поклонниците на Баал-Пеор( Ваал Фегор) издигат хомосексуализма и йерогамията до степен на висше религиозно задължение. Култът към хомоеротиката е пренесен от Месопотамия в Палестина от племето на моавците.

Мойсей заповядва на помощниците си да убиват всеки поклонник на Ваал-Пеор. В книгата на Иисус Навин се подчертава, че богоизбраният народ “до днес” не се е очистил от “беззаконието Фегорово” (22:17). Проституирането на мъже и жени пред идола на Баал-Пеор се припомня и в Псалом 105:28: “Те се прилепиха към Ваал-Фегора… и дразнеха Бога с делата си, и на тях нападна язва”. Господ взема думата в книгата на пророк Осия и осъжда отново бащите на евреите: “Те отидоха при Ваал-Фегор и се предадоха на срамотии, и сами станаха мръсни като ония, които бяха обикнали” (9:10). Евреите унищожават моавитската религия в завладените от тях територии и изрично запрещават храмовата практика, свързана с нея. Затова в библейската книга Левит (18:22) се заповядва: “Не лягай с мъж като с жена: това е мръсотия”. Наказанието за евентуален хомосексуален грях е убиване от народа с камъни: “Ако някой легне с мъж като с жена, и двамата са извършили мръсотия: да бъдат умъртвени, кръвта им е върху тях” (Левит 20:13). Известна е историята на Лот, племенник на патриарха Авраам, която е описана в библейската книга Битие, гл. 19. Той живее в гр. Содом и посреща двама ангели във вид на мъже у дома си. Вечерта жителите се събират пред портата и настояват да “познаят” сексуално гостите. Лот им предлага дъщерите си, “които още мъж не са познали”, но получава отказ. Тогава ангелите поразяват нападателите със слепота и извеждат семейството на Лот. Сутринта Бог засипва Содом и Гомора с огън и жупел.


През ІІ в. пр. Хр., когато египетската династия на Птолемеите владее Палестина, в йерусалимския храм се въвежда свещена проституция и хомосексуализъм ( пренесено от египетските служения) . Апокрифната книга ІІ Макавеи свидетелства: “Храмът се напълни с любодейство и безчиние от страна на езичниците”

Апостол Павел пише две послания до християните в Коринт (Гърция). Античният географ Страбон, живял половин век преди св. Павел, свидетелства, че в Коринт се издига огромен храм на богинята на любовта Афродита и той е обслужван от хиляда култови проститутки. Отвратен от тази картина, ап. Павел в първото си поклание до коринтяните (6:9) изброява категориите грешници, които според него няма да получат спасение. Сред тях се нареждат и т.нар. “малаки” и “арсеноките”. Първият термин означава пасивен партньор в хомосексуално сношение, а вторият - активен. В българския синодален превод на Библията първият гръцки термин се предава с “малакийци”, т.е. не се превежда, а вторият се предава с “мъжеложници” (педерасти).

Друго Павлово послание е отправено до ученика му Тимотей, поставен за епископ в малоазийския град Ефес. Тук отново се твърди, че “законът е установен… за нечестивци и грешници” (1:9) и се изброяват категориите им, като “мъжеложниците” (арсеноките) се поставят в тяхното число. "

Тук със съжаление трябва да кажа, че .....храмовата мъжка проституция се е промъкнала в някои версии на "християнството" като католицизъм и православие .Според тези така наречени от мен "версии" на християнството ( понеже са толкова синкретизирани с езичество, че няма как да са истинско християнство) ,манастирите са "свято място" ,но са пълни с представители на един и същ пол! Какво представлява това ,ако не "храмова проституция " прикрита под името "монашество" !


Sponsored content

Re: ПЕДЕРАСТИЯТА Е САТАНИНСКИ РИТУАЛ

Писане  Sponsored content


    В момента е: Пон Яну 21, 2019 2:58 pm